Sačuvaj izmjene

Dobrodošli u Centar za podršku

Ovde možete pronaći sva pitanja vezano za Apartzone.com

Često postavljana pitanja

Detalje svoje rezervacije možete pregledati prilikom prijave na svoj korisnički račun na našoj web stranici. Tamo možete vidjeti informacije o datumu, vremenskom periodu rezervacije i ostale relevantne detalje.

Cijena rezervacije formira se na temelju odabranih datuma boravka, broja gostiju i dostupnosti smještaja. Porezi i takse su uključeni u cijenu koju vidite prilikom rezervacije, osim ako nije drugačije naznačeno. Dodatni troškovi moguće su samo ako odaberete dodatne usluge ili opcije.

Prihvaćamo plaćanje putem kreditnih kartica (Visa, Mastercard, Maestro) i drugih dostupnih online platnih metoda. Rezervacija se obično naplaćuje odmah nakon potvrde, osim ako nije drugačije naznačeno. U nekim slučajevima može biti potrebno uplatiti depozit kako bi se osigurala rezervacija.

Prihvatljive su sve vrste kreditnih kartica Visa, Mastercard, i Maestro.  Plaćanje se obavlja putem sigurne online platforme koja osigurava privatnost i sigurnost vaših podataka (MonriPay).

Rokovi za otkazivanje rezervacije bez dodatnih troškova variraju ovisno o pravilima objekta i tipu rezervacije. Politika povrata novca također ovisi o tim faktorima. Otkazivanje rezervacije možete izvršiti putem svojeg korisničkog računa na našoj web stranici.

Pravila objekta i kućni red nalaze se u uvjetima korištenja i dostupni su prilikom rezervacije. To uključuje osnovna pravila ponašanja, ograničenja vezana uz buku i postupanje s gostima koji krše pravila.

Dodatni sadržaji poput bazena, restorana, ili spa centra mogu biti dostupni u objektu. Informacije o tim sadržajima i njihovoj dostupnosti možete pronaći prilikom rezervacije ili kontaktiranjem naše podrške.

Sigurnost naših gostiju je od najveće važnosti. Imamo sigurnosne mjere i planove za hitne situacije. U slučaju hitnih situacija ili medicinskih potreba, gosti se mogu obratiti osoblju objekta ili nas kontaktirati putem dostupnih kanala komunikacije. Obavještenja o promjenama ili hitnim situacijama dostupna su putem naše web stranice, e-pošte ili SMS-a, ovisno o situaciji.

Automobil možete iznajmiti putem naše web stranice prilikom rezervacije smještaja. Jednostavno odaberite opciju “Dodaj rent-a-car” i slijedite upute za odabir automobila i datuma iznajmljivanja.

Ponuda automobila može varirati ovisno o lokaciji i partnerima za rent-a-car usluge. Obično imamo širok raspon vozila, uključujući osobne automobile, kombije i luksuzne automobile.

Cijene najma automobila ovise o tipu vozila, trajanju najma i dodatnim opcijama poput osiguranja. Cijena će biti prikazana prilikom rezervacije i možete je pregledati prije potvrde.

Za najam automobila obično su potrebni vozačka dozvola, kreditna kartica i minimalna dobna granica. Dodatni zahtjevi mogu varirati ovisno o pravilima partnera za rent-a-car.

Lokacije preuzimanja i vraćanja automobila bit će naznačene prilikom rezervacije. Obično imamo više lokacija za preuzimanje i vraćanje, uključujući zračne luke i gradske centre.

U slučaju problema s automobilom tijekom najma, kontaktirajte službu za korisnike koja će vam pružiti pomoć i upute za rješavanje problema.

Rezervaciju za najam automobila možete otkazati ili izmijeniti putem svojeg korisničkog računa na našoj web stranici. Provjerite uvjete otkazivanja i promjene prije nego što podnesete zahtjev.

Rokovi za otkazivanje rezervacije bez dodatnih troškova ovise o uvjetima rezervacije i politici objekta. Obično postoje različiti rokovi ovisno o vrsti smještaja i sezoni.

Rezervaciju možete otkazati putem svojeg korisničkog računa na našoj web stranici ili kontaktiranjem naše službe za korisnike. Slijedite upute za otkazivanje i provjerite potrebne korake

Moguće su naknade za otkazivanje rezervacije ako otkaz nije izvršen unutar propisanog roka ili prema uvjetima rezervacije. Naknade se mogu primjenjivati u skladu s politikom objekta ili općim uvjetima korištenja.

Povrat novca za otkazanu rezervaciju obrađuje se prema uvjetima rezervacije i politici povrata novca. Povrat novca obično se izvršava na isti način plaćanja koji ste koristili prilikom rezervacije.

U nekim slučajevima možete izmijeniti datum ili trajanje rezervacije umjesto otkazivanja, ovisno o dostupnosti i uvjetima rezervacije. Provjerite opcije izmjene prilikom prijave na svoj korisnički račun.

U slučaju nepredviđenih okolnosti poput ozbiljnih bolesti ili prirodnih katastrofa, razmotrit ćemo iznimke od uobičajenih uvjeta otkazivanja i pomoći vam u rješavanju situacije. Kontaktirajte nas što je prije moguće kako bismo pronašli najbolje rješenje.

Povrat novca možete zatražiti putem svojeg korisničkog računa na našoj web stranici ili kontaktiranjem naše službe za korisnike. Obavezno slijedite upute za povrat novca i provjerite uvjete i rokove zahtjeva.

Vrijeme obrade povrata novca može varirati ovisno o načinu plaćanja, procesima banke i politici povrata novca. Obično se povrat novca izvršava u roku od nekoliko radnih dana od obrade zahtjeva.

Uvjeti za povrat novca određeni su uvjetima rezervacije i politikom povrata novca. Provjerite uvjete korištenja i politiku povrata novca prije nego što podnesete zahtjev za povrat novca.

Moguće su naknade za povrat novca ako su navedene u uvjetima rezervacije ili politici povrata novca. Naknade se mogu primjenjivati u određenim situacijama poput otkazivanja izvan rokova ili promjene uvjeta rezervacije.

Novac će vam obično biti vraćen na isti način plaćanja koji ste koristili prilikom rezervacije. Ako je to moguće, povrat novca će biti izvršen na vašu kreditnu karticu ili račun koji ste koristili prilikom plaćanja.

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uslove i odredbe prije korištenja naše usluge. Pristupom i korištenjem naše web stranice prihvatate sve navedene uslove i odredbe. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.

Pristupom i korištenjem naše web stranice pristajete na uslove i odredbe te se obavezujete poštivati ih.

Rezervacije smještaja ili rent-a-car usluga obavljaju se putem naše web stranice i podložne su dostupnosti i uvjetima rezervacije.

Plaćanje se obavlja putem sigurnih online plaćanja, uključujući kreditne kartice i druge dostupne platne metode.

Uvjeti otkazivanja rezervacije ovise o politici objekta i tipu rezervacije. Naknade za otkazivanje mogu se primjenjivati prema uvjetima rezervacije.

Politika privatnosti

Vaša privatnost je od izuzetne važnosti za nas. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće informacije o našim postupcima prikupljanja, korištenja i otkrivanja osobnih podataka.

Prilikom rezervacije smještaja ili rent-a-car usluga, prikupljamo određene osobne podatke radi obrade vaše rezervacije i pružanja usluga.

Osobni podaci koje prikupljamo koriste se isključivo u svrhu obrade vaših rezervacija i poboljšanja naših usluga.

Vaši osobni podaci neće biti prodani, iznajmljeni ili dostavljeni trećim stranama bez vašeg pristanka, osim ako to nije potrebno radi pružanja usluga koje ste zatražili.

Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere radi zaštite vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, gubitka ili uništenja.

Imate pravo zatražiti pristup, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka koje čuvamo. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s vašim podacima.

Molimo vas da redovito provjeravate ovu stranicu jer se naši Uslovi & Odredbe i Politika privatnosti mogu povremeno ažurirati radi prilagođavanja promjenama zakona i praksi u industriji. Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatra se prihvaćanjem takvih ažuriranja i promjena.